Samarbetspartners

Det täta samarbetet mellan Volvia Försäkringar och dess partners medför förmåner för Volvias kunder. Som märkesförsäkrare vill vi förstärka vår konkurrenskraft och erbjuda ett omfattande skydd och goda förmåner för våra försäkringskunder.

 

Våra samarbetspartners Volvo Auto och Volvo-återförsäljarna

 

Vi har ett nära samarbete med Volvo Auto och Volvo-återförsäljarna. För våra kunder innebär det att man kan sköta alla försäkringsärenden hos Volvo-återförsäljaren. Ifall det sker en olycka kan våra kunder vända sig direkt till Volvos-märkesverkstad, som sedan uträttar ärendet med oss i stället för kunden.

Även A-Besiktning och K1-katsastajat är våra samarbetspartner. Du kan teckna en försäkring på deras besiktningsstationer om du har med dig Volvia offerten.

If Skadeförsäkring

If Skadeförsäkringsbolag Ab:s dotterbolag Volvias kunder drar nytta av Ifs värdefulla kundförmåner och tjänster. Dessa förmåner är bl.a. MästerförarbonusOrganisationsrabatter och If Förmånsprogram.

Som kund hos Volvia Försäkringar får du Mina sidor till ditt förfogande. Via If Foldern administrerar du dina försärkingsärenden smidigt och tryggt. Den garanterar att eventuella skadeärenden sköts snabbare än du tänkt dig.

Genom samarbetet mellan Volvia Försäkringar och If får kunderna alla fakturor från Volvia och If på en och samma faktura - till och med i sex räntefria rater.​

© Volvia Försäkringar 2015