Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Volvo rahoituskasko

Jos sinulla on Volvo Rahoituksen omistama auto tai Volvo Leasing, on rahoituskasko eli pakettivakuutus helppo ja pysyvästi edullinen valinta. Vakuutuksen saat helposti asioidessasi Volvo-jälleenmyyjällä.

Volvo XC90, XC40, XC60 parkkipaikalla

Miksi rahoituskasko?

Rahoituskasko eli pakettivakuutus on saatavilla sekä uudelle että käytetylle Volvo Rahoituksen (Santander Consumer Finance) omistamalle autolle sekä Volvo Yksityisleasing- ja Volvo Leasing -autolle (NF Fleet / ALD) jolloin auton vakuutuksenottajana toimii rahoitusyhtiö.

Rahoituskasko on helppo ja pysyvästi edullinen valinta rahoituksella tai leasingilla hankitulle Volvolle. Vakuutuksen hinta on kiinteä, eikä näin ollen kerrytä liikenne- ja kaskovakuutuksen bonuksia. Sinun ei siis tarvitse perehtyä monimutkaisiin bonussääntöihin, ja jos Volvollesi sattuu vahinko, rahoituskaskon hinta pysyy jatkossakin samana.

Vahingon sattuessa vakuutus kattaa hinauksen asiantuntevalle Volvo-korjaamolle, jossa siitä huolehtii mekaanikko, joka tuntee parhaiten Volvosi nykyaikaisen tekniikan. Korjauksissa käytetään ainoastaan Volvon alkuperäisiä varaosia. Vakuutukseen kuuluu myös hinaus lähimmälle latauspisteelle, jos täyssähkö-Volvon ajoakku on päässyt tyhjentymään.

Saatavilla on myös useita lisäturvia. Jos esimerkiksi tarvitset autoasi päivittäin, voit laajentaa vakuutustasi valinnaisella sijaisautopalvelulla, joka kattaa sijaisauton käytön oman autosi korjauksen aikana. Valitsemalla Volvia Rahoituskaskon saat sujuvaa palvelua ja pääset hyödyntämään rahanarvoisia etuja. Huomioithan, ettei liikennekäytöstäpoiston ajalta anneta hyvitystä vakuutusmaksuista.

Volvia Rahoituskaskon ottaminen Volvo Rahoituksen tai Volvo Leasingin yhteyteen sujuu vaivattomasti Volvo-jälleenmyyjällä. Vakuutusmaksusi hoituvat helposti auton rahoituksen kanssa samalla kuukausilaskulla.

Saat kiinteähintaisen etukaskon uudelle täyssähkö-Volvollesi automyyjältäsi. Kiinteä etuhinta on saatavilla myös täyssähköiselle XC40 sekä C40 -mallille. Etuhinta täyssähköautoille saatavilla vain Volvo-liikkeestä.

Ihminen istuu autoliikkeen odotustilassa

Löydä lähin Volvo-jälleenmyyjä

Rahoituskaskon saat asioidessasi Volvo-jälleenmyyjällä. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi.