Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Volvo rahoituskasko

Jos sinulla on Volvo Rahoituksen omistama auto, rahoituskasko eli ns. pakettivakuutus on helppo ja pysyvästi edullinen valinta. Vakuutuksen saat helposti asioidessasi Volvo-jälleenmyyjällä.

Volvo XC90, XC40, XC60 parkkipaikalla

Miksi rahoituskasko?

Rahoituskasko, ns. pakettivakuutus, on saatavilla sekä uudelle että käytetylle Volvo Rahoituksen (eli Santander Consumer Financen) omistamalle autolle, jolloin auton vakuutuksenottajana toimii rahoitusyhtiö. 

Rahoituskasko on helppo ja pysyvästi edullinen valinta rahoitetulle autolle. Vahingon sattuessa vakuutus takaa hinauksen korjaamolle tai lähimmälle latauspisteelle. Voit myös olla varma siitä, että korjaukset tehdään laadukkaalla Volvo-korjaamolla. Valinnaisena lisäturvana saat esimerkiksi sijaisauton huoltojen ajaksi, jos tarvitset autoasi päivittäin. Lisäksi pääset hyödyntämään Volvia Vakuutuksen asiakasetuja ja palveluita.

Vakuutuksen ottaminen sujuu vaivattomasti Volvo Rahoituksen yhteydessä Volvo-jälleenmyyjällä. Vakuutusmaksusi hoituvat helposti auton osamaksujen kanssa samalla kuukausilaskulla.

Rahoituskasko ei myöskään edellytä perehtymistä monimutkaisiin bonussääntöihin, sillä se ei kerrytä liikenne- ja kaskovakuutuksen bonuksia. Huomioithan, ettei liikennekäytöstäpoiston ajalta anneta hyvitystä vakuutusmaksuista.

Ihminen istuu autoliikkeen odotustilassa

Löydä lähin Volvo-jälleenmyyjä

Rahoituskaskon saat asioidessasi Volvo-jälleenmyyjällä. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi.