Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Volvo rahoituskasko

Jos sinulla on Volvo Rahoituksen omistama auto tai Volvo Leasing, on rahoituskasko eli pakettivakuutus helppo ja pysyvästi edullinen valinta. Vakuutuksen saat helposti asioidessasi Volvo-jälleenmyyjällä.

Volvo XC90, XC40, XC60 parkkipaikalla

Miksi rahoituskasko?

Rahoituskasko eli pakettivakuutus on saatavilla sekä uudelle että käytetylle Volvo Rahoituksen (eli Santander Consumer Financen) omistamalle autolle, jolloin auton vakuutuksenottajana toimii rahoitusyhtiö.

Rahoituskasko on helppo ja pysyvästi edullinen valinta rahoitetulle Volvolle. Vakuutuksen hinta on kiinteä, eikä näin ollen kerrytä liikenne- ja kaskovakuutuksen bonuksia. Sinun ei siis tarvitse perehtyä monimutkaisiin bonussääntöihin, ja jos Volvollesi sattuu vahinko, rahoituskaskon hinta on jatkossakin sama.

Vahingon sattuessa vakuutus takaa hinauksen korjaamolle tai lähimmälle latauspisteelle. Voit myös olla varma siitä, että korjaukset tehdään laadukkaalla Volvo-korjaamolla. Jos esimerkiksi tarvitset autoasi päivittäin, voit laajentaa vakuutustasi valinnaisella lisäturvalla, joka kattaa sijaisauton käytön oman autosi korjauksen aikana. Valitsemalla Volvia Vakuutuksen rahoituskaskon saat sujuvaa palvelua ja pääset hyödyntämään rahanarvoisia etuja.

Vakuutuksen ottaminen sujuu vaivattomasti Volvo Rahoituksen yhteydessä Volvo-jälleenmyyjällä. Vakuutusmaksusi hoituvat helposti auton osamaksujen kanssa samalla kuukausilaskulla.

Huomioithan, ettei liikennekäytöstäpoiston ajalta anneta hyvitystä vakuutusmaksuista.

Ihminen istuu autoliikkeen odotustilassa

Löydä lähin Volvo-jälleenmyyjä

Rahoituskaskon saat asioidessasi Volvo-jälleenmyyjällä. Etsi tästä lähin jälleenmyyjäsi.