Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Tietoa Volviasta

Volvia Vakuutuksella on kokemusta Volvo-autojen vakuuttamisesta jo vuodesta 1959. Yhteistyössä Volvo Carsin kanssa pyrimme jatkuvasti kehittämään autovakuutusta sekä palvelun laatua.

Kokemusta jo yli 60 vuoden ajalta

Volvia Vakuutus perustettiin 1959. Ajatus omasta vakuutusyhtiöstä Volvo-omistajille oli herännyt jo 1954, jolloin Volvon perustaja Assar Gabrielsson halusi tuoda markkinoille vakuutuksen PV 444:lle.

Syksyllä 1959 Volvo Ab haki lupaa perustaa vakuutusyhtiön ja joulukuussa 1959 myönnettiin lupa vakuutusyhtiön perustamiselle. Volvo Personvagnar Ab siirtyi Fordin omistukseen vuonna 2000 ja Volvia Vakuutus siirtyi osaksi If Vahinkovakuutus Oy:tä vuonna 2001.

Suomessa Volvia Vakuutuksia on myyty vuodesta 1998 alkaen. Suomessa tyytyväisiä Volvia Vakuutus -asiakkaita on tällä hetkellä noin 25 000, Ruotsissa noin 500 000 ja asiakasmäärä kasvaa jatkuvasti.

Kaikki Volvo -jälleenmyyjät toimivat Volvia Vakuutuksen edustajina.

Katso videolta lyhyt esittely Volvia Vakuutuksesta.

Yhteistyössä Volvo Cars ja If Vahinkovakuutus

Volvia Vakuutuksen on suunnitellut Volvo Cars yhteistyössä If Vahinkovakuutuksen kanssa. Autokohtaisesti räätälöidyt vakuutustuotteet, kilpailukykyiset hinnat ja sujuva korvauspalvelu ovat tärkeä osa sitä, mitä pyrimme kehittämään jatkossakin.

Lisäksi If on pohjoismaisella tasolla vakuuttanut yhteensä yli 100 000 täyssähköautoa viimeisen 15 vuoden aikana, ja olemmekin kehittäneet sähköautovakuutusta pohjoismaisten oppien tukemana. Pyrimme samalla vastaamaan sähköautoilijan tyypillisiin huoliin ja riskeihin ja haluamme olla tukenasi niin tien päällä, latauspisteellä kuin korjaamollakin.