Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Volvo sähköauton vakuutus

Volvia Vakuutus on Volvon täyssähköautoille suunniteltu. Olemme tukenasi niin tien päällä, latauspisteellä kuin korjaamollakin. Lue lisää sähköauton vakuutuksesta.

Volvo XC60 lataushybridi katoksessa edestä kuvattuna

Tukenasi tien päällä, latauspisteellä ja korjaamolla

Olemme viimeisen 15 vuoden aikana vakuuttaneet yhteensä reilut 100 000 täyssähköautoa Pohjoismaissa, joten väitämme tuntevamme näihin liittyvät huolet ja riskit paremmin kuin moni muu.

Volvia Vakuutus on sähköautoilijalle suunniteltu turva, joka sopii kaikille Volvon täyssähköautoille. Kaskovakuutuksesta on hyötyä etenkin silloin, jos sähköautostasi loppuu sähkö kesken matkan, sillä vakuutus korvaa hinauksen lähimmälle latauspisteelle Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä EU- ja ETA-alueella.

Ifin hinaus- ja tiepalvelu päivystää 24/7 sekä kotimaassa että ulkomailla. Hoidamme hinauslaskun ja vahinkoilmoituksen puolestasi. Omavastuu on tällöin 0 euroa. Ifiltä saat neuvoa puhelimitse paitsi vahinkotilanteisiin myös silloin, jos epäilet autossasi olevan jokin vika.

Vahingon satuttua saat Volvo-korjaamolla käyttöösi osaavimmat sähköauton korjaajat. Auton korjaus hoidetaan Volvon sähköautoihin erikoistuneilla ammattilaisilla, joilta edellytämme alan uusimpien laatu- ja työturvallisuusstandardien noudattamista.

Jos haluat turvaa myös omalle kotilatausasemalle, kannattaa harkita myös Ifin laajaa kotivakuusta. Kun olet lisäksi valinnut Volvian kaskon, saat jopa 15 % keskittämisalennusta, jolloin säästät vakuutusmaksuissa.

Katso vinkit sujuvaan lataamiseen kotona

Jos sinulla on jo Volvia Vakuutus

Jos täyssähköautosi on jo vakuutettu Volvia Vakuutuksella, voit jatkaa autoilua kuten ennenkin. Saat automaattisesti käyttöösi sähköautoilijalle suunnatut palvelut ja laajennukset.

Täyssähköauton kaskovakuutus tavallista edullisemmin

Saat automyyjältäsi Volvian Täyskaskon kiinteään kuukausihintaan kahdeksi vuodeksi kaikkiin Volvon uusiin täyssähköautoihin. Etuhinta on saatavilla vain Volvo-liikkeestä.

Volvia kiinteähintainen täyskasko etuhintaan

Volvia täyskaskon turvat

Volvo V60 Recharge ja mies

Volvon sähköautoille suunniteltu

Volvia Vakuutuksen hankkiessasi saat Volvon sähköautoille suunnitellun turvan. Pyydä meiltä henkilökohtainen vakuutustarjous, et sitoudu mihinkään.

Kaskovakuutus korvaa sähköauton ajoakun ja latausjohdon kuten muutkin auton osat.

Sähkön loppuessa saat apua tien päällä 24/7.

Vakuutuksen hinta joustaa vuosittaisten ajokilometriesi mukaan, joten et maksa tyhjästä.