Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Yhteistyössä Volvo ja If

Volvon ja Ifin välinen yhteistyö mahdollistaa useita rahanarvoisia etuja. Lue lisää Volvollesi räätälöidyistä palveluista ja hyödyistä. Volvia Vakuutuksen myöntää If.

Volvo-jälleenmyyjä ojentaa auton avaimen naiselle ja miehelle

Volvia-asiakkaana saat kattavat edut Ifistä

Kun valitset Volvia Vakuutuksen, saat Volvollesi räätälöidyn palvelun lisäksi rahanarvoisia etuja vakuutuksen myöntävästä Ifistä.

Volvia-asiakkaana sinulla on käytössäsi markkinoiden parhaat bonukset ja olet saman tien mukana If Etuohjelmassa, jossa voit saada vakuutuksia keskittämällä tuntuvan alennuksen vakuutusmaksuistasi.

Bonusten ja etujen lisäksi vakuutukseesi sisältyy vuorokauden ympäri päivystävä tiepalvelu. Vakuutus takaa myös korjaukset laadukkaalla Volvo-korjaamolla.

Katso videolta, miten hyödyt Volvo-korjaamon palveluista.

Nopeasti kertyvät bonukset

Volvia-asiakkailla on Ifin vakuuttamana markkinoiden nopein liikennevakuutuksen bonuskertymä.

– Käytännössä Volvia-asiakkaiden liikennevakuutuksen bonus voi kohota 80 prosenttiin jo viidessä vuodessa. Autoilijan kannalta on myös hyvä, ettei bonus laske mihinkään vielä ensimmäisestä vahingosta, kun bonuksen on saanut korkeimmalle tasolle, lisää Ifin liiketoiminnan kehitysjohtaja Mikael Vainio.

Volvian täyskaskovakuutukseen puolestaan kuuluu saman tien 80 % lähtöbonus, vaikka autoilijalla olisikin vahinkohistoriaa aiemmassa vakuutusyhtiössään.

Täyskaskossa bonus koskee käytännössä vakuutuksen kalleinta osaa, eli törmäysturvaa, joka ei sisälly osakaskoon. Siksi hintaero täyskaskon ja pelkän osakaskon välillä saattaakin yllättää.

If Etuohjelmassa säästää saman tien

Volvia-asiakkaana pääset mukaan If Etuohjelmaan saman tien, kun hankit liikennevakuutuksen rinnalle Volvia-kaskovakuutuksen. Silloin vakuutusmaksusta saa keskittämisalennusta 10 % ja säästät saman tien.

Etuohjelman edut kasvavat asiakkuutesi mukana ja seuraavalle tasolle, jossa alennus on jo 15 %, pääset hankkimalla Volvia Vakuutuksen lisäksi myös kotivakuutuksen Ifistä.
– Laaja kotivakuutus onkin hyvä valinta, varsinkin sähkö-Volvon omistajan näkövinkkelistä. Oma kotilatausasema ei nimittäin kuulu Volvia Vakuutuksen piiriin, vaan sen vauriot vahinkotilanteessa korvataan Ifin laajasta kotivakuutuksesta, Vainio lisää.

Samat edut ja myös bonukset ovat saatavilla kakkosautoon, jonka lisäksi ne voidaan kopioida puolisolle.

Apua tien päälle päivin ja öin

Hyvien etujen lisäksi saat Volvia-asiakkaana apua tien päällä päivin ja öin, mikäli matkasi keskeytyy auton rikkoutumisen tai teknisen vian vuoksi.

Saat yhteyden hinaus- ja tiepalvelu If Apuun nopeasti numerosta 010 19 18 40. Puhelu maksaa tavallisen puhelumaksun verran, ja saat varttitunnissa tiedon siitä, kuinka tilanne ratkaistaan.

Valitse sopivin vakuutus

Volvia Vakuutus sopii kaikille Volvoille. Pyydä meiltä tarjous, niin autamme sinua löytämään sopivan vakuutusratkaisun.