Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Mitä Volvian kaskovakuutus korvaa?

Kasko on vapaaehtoinen vakuutus, joka täydentää pakollista liikennevakuutusta, sillä kaskovakuutus korvaa myös omalle Volvollesi aiheutuneita vahinkoja.

Mekaanikot asentavat Volvon tuulilasin paikoilleen

Volvia kaskovakuutus – mitä korvataan?

Volvian kaskovakuutus on tärkeä osa Volvon ja sen kuljettajan vakuutusturvaa, sillä pakollinen liikennevakuutus antaa autoilijalle vain minimiturvan vahingon sattuessa. Liikennevakuutus korvaa vain kolarissa olleiden henkilövahingot sekä mahdollisen vastapuolen ajoneuvo- ja omaisuusvahingot.

– Usein käy niin, että autoilija havahtuu vasta vahingon jälkeen siihen, että on valinnut vain liikennevakuutuksen ja huomaa, ettei hänellä ollutkaan tarvitsemaansa kaskovakuutusta. Volvian kaskovakuutuksella Volvon omistaja voi turvata omalle autolleen aiheutuneita vahinkoja, sanoo tuotepäällikkö Janne Sivenius.

Lasivahinko, hinaus ja törmäys yleisimmät vahingot

Volvian kaskovakuutukset on suunniteltu niin, että autoilija voi itse valita, millaisia turvia haluaa vakuutukseen sisällyttää. Kolme todennäköisintä autovahinkoa ovat Ifin autovahinkotilastojen mukaan lasivahinko, auton hinaaminen ja törmäys. – Lasivahinko on jo pitkään ollut vahinkotyypeistä riskialttein. Eniten lasivahinkoja sattuu paljon ajaville ja heille, jotka ajavat nopeilla ja ruuhkaisilla väylillä, Sivenius toteaa.

Lähes kaikki Volvon omistajat valitsevat autolleen täyskaskon, koska sen avulla saa Volvolleen kattavimman suojan vahinkotilanteiden varalta.

– Edullisempi osakasko korvaa täyskaskon tavalla hinaukset, ilkivallan, varkauden ja törmäykset eläimiin, mutta täyskasko kattaa näiden lisäksi törmäykset yleisemmin sekä pysäköintivahingot ja luonnonilmiöt, kuten raekuurot, Sivenius lisää.

Molempiin kaskovakuutuksiin sisältyy myös henkilö- ja lemmikkiturvat, eli kaskovakuutuksesta saa myös liikennevakuutusta täydentävää lisäturvaa sekä kuljettajalle että muille kyydissä oleville.

Mies ja nainen Volvo-jälleenmyyjällä

Lasiturva, lunastusturva ja sijaisautopalvelu valinnaisina

Täyskaskoa voi laajentaa valinnaisilla lisäturvilla eli lasiturvalla, lunastusturvalla ja sijaisautopalvelulla. Osakaskoon sen sijaan on mahdollista valita lisäturvaksi vain lasiturva.

– Lunastusturvaa kannattaa miettiä varsinkin silloin, kun ostaa uuden tai uudehkon Volvon. Jos auto joudutaan lunastamaan vahingon vuoksi, normaali korvaus on sidottu auton markkina-arvoon, joka laskee vuosittain 7–10 prosenttia. Tällöin voi olla järkevää ottaa lunastusturva, jolla voi varmistaa auton markkina-arvoa paremman korvauksen lunastustilanteessa, Sivenius selventää.

Sijaisautopalvelua Siveniuksen mukaan kannattaa harkita silloin, jos tarvitsee autoa paljon ja on riippuvainen autosta päivittäin. Kun sinulla on sijaisautopalvelu, saat oman autosi korjauksen ajaksi toisen auton käyttöösi.

​Korjauksesta huolehtivat ammattitaitoiset Omamekaanikot Volvo-korjaamolla

Vahingon sattuessa Volvia kaskovakuutuksen hankkinut voi myös olla varma, että Volvo korjataan ammattitaidolla ja sen jälleenmyyntiarvosta ja turvallisuudesta pidetään hyvää huolta.

– Volvia Vakuutus takaa, että Volvo korjataan aina vahingon jälkeen maahantuojan valtuuttamalla Volvo-korjaamolla. Volvosta huolehtivat Omamekaanikot, jotka tuntevat parhaiten Volvojen nykyaikaisen teknologian. Korjauksissa käytetään Volvo Alkuperäisiä varaosia, jolloin Volvon arvo säilyy paremmin, Sivenius päättää.

Volvo S90 ja mies kiviportaiden edessä

Valitse sinulle sopivin kasko

Vertaile kaskoja ja pyydä vakuutustarjous omalle Volvollesi.