Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Asiakasedut

Volvia Vakuutus kuuluu Ifin myöntämiin vakuutuksiin. Saat käyttöösi Ifin asiakasedut ja laadukkaat korjaamopalvelut. Lue, miksi kannattaa valita Volvon oma vakuutus.

Lapsi ja leikkiauto autoliikkeen odotustilassa

Laadukkaat korjaamopalvelut

Valitsemalla Volvia Vakuutuksen pääset laadukkaiden korjaamopalveluiden piiriin. Meille on tärkeää, että autosi suorituskyvystä pidetään hyvää huolta. Siksi vakuutuksemme takaa auton korjaukset maahantuojan valtuuttamalla Volvo-korjaamolla. Tällöin Volvostasi huolehtii mekaanikko, joka tuntee parhaiten alan uusimmat teknologiat ja osaa valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät. Lisäksi korjauksissa hyödynnetään vain Volvon alkuperäisiä varaosia, jolloin autosi arvo säilyy paremmin.

Palvelemme sinua 24/7

Palvelemme sinua kaikissa vahinkotilanteissa. Jos auto jättää tien päälle, If Apu auttaa sinua 24/7. Tarvittaessa järjestämme autollesi hinauksen lähimpään Volvo-korjaamoon ja hoidamme hinauskulut puolestasi. Matkan keskeytyessä autamme sinua myös jatkamaan matkaasi. Kun tilaat hinauksen If Avun kautta, et maksa hinauslaskua etkä 50 € omavastuuta.

Vakuutusasiat ja vahinkoilmoitukset hoidat kätevimmin verkossa tai Ifin Omilla sivuilla vuorokauden ympäri. Omilla sivuilla voit myös ottaa käyttöösi joustavat maksuerät, ja maksaa vakuutusmaksusi jopa 12 erässä ilman lisäkuluja.

Lisäksi kaikki Volvo-merkkikorjaamot ja -jälleenmyyjät toimivat Volvian edustajina, joka helpottaa asiointia.

Vakuutuksen hinta ja bonukset

Vakuutuksen hintaan vaikuttavat auton ominaisuudet, arvioimasi ajokilometrit vuositasolla sekä ikäsi ja kotiosoitteesi. Lisäksi hintaan vaikuttavat vakuutus- ja vahinkohistoriasi, jonka perusteella vakuutuksen bonukset lasketaan, sekä keskittämisetusi.

Uuteen liikennevakuutukseen saat 30 % lähtöbonuksen ja markkinoiden nopeimmin kertyvän bonuksen. Täyden 80 % bonuksen eli loistokuskiedun saat liikennevakuutukseen viiden vahingottoman vuoden jälkeen. Loistokuskietuun kuuluu bonusturva, jonka ansiosta bonuksesi eivät laske yhdestä vahingosta. Kun valitset täyskaskon, lähtöbonuksesi on aina täydet 80 %.

Volvia Vakuutuksen myöntäjänä toimii If Vakuutus. Pääset If Etuohjelman piiriin ja saat keskittämisalennusta kaikista vakuutusmaksuistasi. Kun valitset Volvollesi kaskon, keskittämisetusi on 10 %. Jos sinulla on kaskon lisäksi Ifin laaja kotivakuutus, joka muun muassa kattaa kodin latausaseman, etusi on jopa 15 %.

Samat bonukset ja edut saat kakkosautoosi, ja voit kopioida ne myös puolisollesi.

Valitse sopivin vakuutus

Volvia Vakuutus sopii kaikille Volvoille. Pyydä meiltä tarjous, niin autamme sinua löytämään sopivan vakuutusratkaisun.