Hämtar information

Volvia Vakuutus Volvo-kuljettajan turvaksi

Kun olet hankkinut Volvo-auton, kannattaa se vakuuttaa Volvia Vakuutuksessa. Meidän asiakkaanamme voit olla varma siitä, että mahdollisen vahingon sattuessa korjauksessa käytetään ainoastaan Volvo-alkuperäisosia.

vit-volvo-i-naturen

Liikennevakuutus

Liikennevakuutus korvaa liikennevahingossa loukkaantuneiden henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen omaisuudelle aiheutuneet vahingot.

Täyskasko

Täyskaskoon sisältyy Törmäysturva, joka korvaa mm. ajamasi kolarin tai muun ulkoisen odottamattoman syyn autollesi aiheuttamat vahingot. Täyskaskoon sisältyvät myös Lasi-, Pysäköinti-, Luonnonilmiö-, Palo-, Varkaus-, Ilkivalta-, Eläin- ja Oikeusturva sekä Autopalveluturva, Vastuuturva ulkomailla ja 5 vrk Jatkuvuusturva. Voit lisäksi täydentää Täyskaskoa Lunastusturvalla ja pidennetyllä 15 vrk Jatkuvuuturvalla.

Osakasko

Osakaskoon sisältyvät Ilkivalta-, Eläin-, Oikeus- ja Autopalveluturva sekä Vastuuturva ulkomailla. Osakasko kattaa melkein kaikki sellaiset tilanteet, joita et ole itse aiheuttanut.

Lue vakuutusoppasta lisää siitä, minkä turvan saat Volvia Vakuutuksen Täys- ja Osakaskoon ja mikä on omavastuusi mahdollisissa vahinkotapauksissa.

Vakuutusopas ja -ehdot

Vakuutusopas

Autovakuutusehdot

Liikennevakuutusehdot