Yhteistyössä Volvo ja If Vakuutus

Volvia logo - ylempi linkki aloitussivulle

Volvo vakuutusturva

Valitse liikennevakuutuksen kylkeen edullisempi osakasko tai kattavampi täyskasko. Molempia voit halutessasi laajentaa lasiturvalla, täyskaskoa myös muilla lisäturvilla. Lue, mitä Volvo vakuutusturva kattaa.

Volvo V60 ja ihminen parkkipaikalla

Kaskovakuutus

Kaskovakuutus koostuu erilaisista turvista, jotka täydentävät lakisääteistä liikennevakuutusta. Turvista voit rakentaa itsellesi ja Volvollesi juuri sopivan kokonaisuuden.

Kasko korvaa sekä autolle että sen varusteille sattuneita vahinkoja sekä myös muualla kuin liikenteessä ja täysin sinusta riippumattomista syistä aiheutuneita vahinkoja.

Vakuutusturvista täyskasko on valikoimamme laajin, ja sitä kannattaa harkita erityisesti uudelle tai vähemmän ajetulle Volvolle.

Täyskasko on kattava kokonaisturva Volvollesi

Osakaskoa laajempi täyskasko antaa Volvollesi ja sen lisävarusteille kattavan kokonaisturvan, joka auttaa varautumaan eri vahinkotilanteisiin.

Pysäköintiturvasta saat korvausta tuntemattoman ajoneuvon aiheuttamien kolhujen seurauksena pysäköityyn autoosi. Vakuutusturvaan sisältyvät myös luonnonilmiöstä johtuvat vahingot, kuten puun kaatuminen tai lumen putoaminen ajoneuvosi päälle.

Täyskaskon törmäysturva korvaa Volvollesi aiheutuneita vahinkoja syyllisestä osapuolesta riippumatta, jos esimerkiksi aiheutat kolarin, suistut tieltä tai kolhit autoasi ahtaassa parkkihallissa. Kun valitset täyskaskon, saat törmäysturvaan heti täyden 80 % bonuksen eli maksimibonuksen, joka laskee autovakuutuksen hintaa reippaasti. Maksimibonus ei alene ensimmäisestä vahingosta.

Mies puhelimessa

Osakasko turvaa äkillisten vahinkojen varalta

Volvian osakasko on yksi markkinoiden laajimmista osakaskoista, joka antaa autollesi turvaa äkillisten vahinkojen varalta. Osakaskoa voit halutessasi täydentää lasiturvalla, joka korvaa tuulilasin lisäksi myös esimerkiksi lasikatolle sattuneet vahingot.

Osakasko korvaa myös törmäykset eläimiin, eikä siten rajoitu pelkkiin hirvikolareihin. Lisäksi vakuuksesta korvataan hinauskulut auton jättäessä tien päälle sekä säilytyksen aikana tapahtuneita vahinkoja, kuten varkaudet, ilkivallan ja tulipalon.

Liikennevakuutus on autoilijan minimiturva

Lakisääteinen liikennevakuutus on jokaisen autoilijan minimiturva, joka korvaa kaikkien kolarissa olleiden henkilövahingot sekä syyttömälle osapuolelle sattuneet ajoneuvon ja omaisuuden vahingot ilman omavastuuta. Lisäämällä liikennevakuutukseen osakaskon tai täyskaskon saat turvaa myös omalle autolle.

Kaikkiin Volvia Vakuutuksiin sisältyy myös vuorokauden ympäri päivystävä If hinaus- ja tiepalvelu, joka neuvoo sinua kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa. Saat tarvittaessa apua myös paikan päällä.

Huomioithan, että vahinkoja korvataan vakuutuksesi laajuudesta riippuen. Siksi kannattaa vähintäänkin harkita osakaskoa, sillä siihen sisältyy myös hinauskulut, kun hinaus tilataan suoraan Ifin kautta.

Ihminen ja matkapuhelin kaupunkiympäristössä

Asiakaspalvelu

Heräsikö sinulla kysyttävää vakuutuksesta tai vahingoista? Katso yhteystiedot ja aukioloajat ja ota yhteyttä meihin.