Hämtar information

Laadukas korvauspalvelu

Saat meiltä apua kaikissa ajoneuvoon liittyvissä vahinkotilanteissa 24/7, ja autosi korjataan Volvon merkkikorjaamolla turvallisuudesta tinkimättä. Korjauksissa käytetään vain Volvon alkuperäisiä varaosia, jolloin autostasi huolehtii mekaanikko, joka tuntee parhaiten Volvosi nykyaikaisen tekniikan.

Jos sinulle on sattunut vahinko

  • Tee vahinkoilmoitus kätevästi verkossa tai Ifin Omien sivujen kautta. Voit myös soittaa meille 010 19 18 20 tai ilmoittaa vahingosta suoraan Volvo-merkkikorjaamolle, joka hoitaa vahinkoasian sinun puolestasi paikan päällä.
  • Otamme sinuun yhteyttä, ja saat toimintaohjeet sekä tiedon korvaushakemuksesi etenemisestä.

Ohjeet vahinkotilanteessa

Autoon nojaava nainen puhelin kädessä

If Apu auttaa tien päällä 24/7

  • If Apu ratkoo ajoneuvoon liittyvät pulmat puolestasi ja saat apua tien päällä kaikissa vahinkotilanteissa. Ratkaisemme tilanteen jouhevasti ja saat meiltä toimintaohjeet.
  • Tarvittaessa ohjaamme sinut sopivimpaan merkkikorjaamoon, lähetämme hinausauton ja järjestämme sinulle kyydin, niin pääset pian takaisin tien päälle ja ennen kaikkea turvallisesti.

Merkkikorjaamo pitää huolta autosi suorituskyvystä

Vahingon sattuessa autosi korjataan alkuperäisillä varaosilla valmistajan valuuttamalla merkkikorjaamolla, jolloin autosi suorituskyvystä pidetään mahdollisimman hyvää huolta.

Merkkivakuuttajana meille on tärkeää, että autosi korjataan juuri sille suunnitelluilla varaosilla. Siksi korjauksissa käytetään ainoastaan Volvon alkuperäisiä osia ja autostasi huolehtii mekaanikko, joka tuntee parhaiten alan uusimmat teknologiat ja osaa valita korjaukseen fiksuimmat menetelmät.