Hämtar information

Sähköauton vakuutus

Volvia Vakuutus sopii myös sähköautolle. Olemme tukenasi niin tien päällä, latauspisteellä kuin korjaamollakin.

Kuva autosta edestä ja takaa

Volvia Vakuutus sähköautoille

Volvia Vakuutuksen hankkiessasi saat Volvon sähköautoille suunnitellun turvan.

  • Hinaus- ja tiepalvelu If Apu päivystää 24/7 – saat apua tien päällä esimerkiksi ajoakun sähkön loppuessa.
  • Volvia Vakuutuksen hinta joustaa vuosittaisten ajokilometriesi mukaan, joten et maksa turhasta.
  • Kaskovakuutus kattaa sähköauton ajoakun ja latausjohdon vahingon sattuessa.

    Kotilatausasemasi sisältyy puolestaan Ifin laajaan kotivakuutukseen, jonka valitsemalla pääset mukaan If Etuohjelmaan ja saat alennusta vakuutusmaksuistasi.

Tukenasi tien päällä, latauspisteellä ja korjaamolla

Olemme viimeisen 15 vuoden aikana vakuuttaneet yhteensä reilut 100 000 täyssähköautoa Pohjoismaissa, joten väitämme tuntevamme näihin liittyvät huolet ja riskit paremmin kuin moni muu.

Volvia Vakuutus on sähköautoilijalle suunniteltu turva, joka sopii kaikille Volvon täyssähköautoille. Kaskovakuutuksesta on hyötyä etenkin silloin, jos täyssähköautostasi loppuu sähkö kesken matkan, sillä vakuutus korvaa hinauksen lähimmälle latauspisteelle Suomessa ja muissa Pohjoismaissa sekä EU- ja ETA-alueella.

Hinaus- ja tiepalvelu If Apu päivystää 24/7 sekä kotimaassa että ulkomailla. Hoidamme hinauslaskun ja vahinkoilmoituksen puolestasi. Omavastuu on tällöin 0 euroa. If Avulta saat neuvoa puhelimitse paitsi vahinkotilanteisiin myös silloin, jos epäilet autossasi olevan jokin vika.

Vahingon satuttua saat merkkikorjaamolla käyttöösi osaavimmat sähköauton korjaajat. Auton korjaus hoidetaan Volvon sähköautoihin erikoistuneilla ammattilaisilla, joilta edellytämme alan uusimpien laatu- ja työturvallisuusstandardien noudattamista.

Jos sinulla on jo Volvia

Jos sähköautosi on jo vakuutettu Volvialla, voit jatkaa autoilua kuten ennenkin. Saat automaattisesti käyttöösi sähköautoilijalle suunnatut palvelut ja laajennukset.