Hämtar information

Autovakuutus

Valitse sinulle ja Volvollesi sopivin autovakuutus ja pyydä tarjous. Valittavanasi on kolme turvatasoa: liikennevakuutus, osakasko ja täyskasko. Kaskoa voit myös täydentää lisäturvilla.

Liikennevakuutus on autoilijan minimiturva

Lakisääteinen liikennevakuutus on autoilijan minimiturva, joka korvaa kaikkien kolarissa olleiden henkilövahingot sekä syyttömälle osapuolelle sattuneet ajoneuvon ja omaisuuden vahingot. Omalle autolle saat turvaa ottamalla kaskovakuutuksen, jota voit myös täydentää kolmella lisäturvalla.

Osakasko turvaa äkillisten vahinkojen varalta

Valitsemalla osakaskon saat autollesi turvaa äkillisten vahinkojen varalta. Vakuutus korvaa esimerkiksi törmäykset eläimiin, joten se ei rajoitu ainoastaan hirvikolareihin. Se kattaa myös hinauskulut auton jättäessä tien päälle sekä säilytyksen aikana tapahtuneita vahinkoja kuten varkaudet, ilkivallan ja tulipalon.

Täyskasko on kattava kokonaisturva Volvollesi

Täyskasko antaa Volvollesi kattavan kokonaisturvan, ja auttaa varautumaan eri vahinkotilanteisiin. Se kattaa omalle ajoneuvollesi aiheutuneita vahinkoja syyllisestä osapuolesta riippumatta, esimerkiksi jos aiheutat kolarin, suistut tieltä tai kolhit autoasi ahtaassa parkkihallissa tai tuntemattoman ajoneuvon aiheuttamat naarmut pysäköityyn autoosi. Myös luonnonilmiöistä johtuvat vahingot sisältyvät vakuutusturvaan, kuten puun kaatuminen tai lumen putoaminen ajoneuvosi päälle.

Valinnaiset lisäturvat täydentävät kaskoa

  • Osakaskoa voit halutessasi täydentää lasiturvalla. Lasiturva korvaa autosi tuulilasiin, sivuikkunaan tai takalasiin kohdistuneen iskun aiheuttamia vaurioita. Turva on saatavilla sekä osakaskoon että täyskaskoon.
  • Täyskaskoa voit täydentää paitsi lasiturvalla myös lunastusturvalla joka takaa kunnon korvauksen, jos korjauskelvoton auto lunastetaan sekä sijaisautopalvelulla jonka avulla varmistat, että pääset vahingon sattuessa pian takaisin tien päälle.

 

Volvolle vakuutus

Ota yhteyttä meihin tarjouspyyntölomakkeella, niin saat meiltä vakuutustarjouksen.

Pyydä tarjous