Hämtar information

Helppoa ja nopeaa korvauspalvelua

Vahingon sattuessa ota yhteys lähimpään Volvo-merkkikorjaamoon ja varaa aika korjausta varten.

Ota yhteys lähimpään Volvo-merkkikorjaamoon heti, kun sinulle on sattunut ajoneuvovahinko ja varaa aika korjausta varten.

Volvian asiakkailla on käytössään myös Ifin Omat sivut, joiden kautta voit helposti täyttää vahinkoilmoituksen.

Tai ota yhteyttä Volvian korvauspalveluun 010 19 18 20.

Liikennevahinko

Jos olet ajanut kolarin jonkun toisen kanssa, täytä vahinkoilmoituslomake mahdollisuuksien mukaan yhdessä vastapuolen kanssa. Vastapuolen ajoneuvon vauriot tarkastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. Mikäli Sinulla on jotain kysyttävää, voit soittaa Volvian korvauspalveluun, puh. 010 19 18 20.

Törmäysturva

Törmäysturvasta korvataan vahingot, jonka syynä on törmäys (esim. peruuttaminen puuhun), tieltä suistuminen tai muu vastaava ulkoinen tapahtuma.

Jatkuvuusturva

Jatkuvuusturvasta korvataan vuokra-auton käytöstä aiheutuneita kustannuksia, mikäli matka keskeytyy Suomessa teknisen vian vuoksi ja ajoneuvo hinataan korjaamolle tai ajoneuvo on kolarin vuoksi korjaamolla korjattavana niin korvataan vuokra-auto korjausajaksi, kuitenkin enintään vakuutuskirjaan merkityksi jatkuvuusturvan ajaksi.

Varkaus/Ilkivalta

Tee rikosilmoitus. Täytä vahinkoilmoitus Ifin Omilla sivuilla ja toimita meille kopio rikosilmoituksesta.

Radion tai muun vastaavan kiinteästi asennetun ajoneuvonvarusteen varkauden yhteydessä on otettava mukaan kuitti tai muut asiapaperit, joista käy ilmi mistä ja mihin hintaan laitteet on ostettu.

Tuulilasivahinko

Ota yhteyttä lähimpään merkkikorjaamoon ja sovi aika tuulilasin korjaukselle. Helpoimmin täytät vahinkoilmoituksen Ifin Omilla sivuilla (vain henkilöasiakkaat), johon voit kirjautua turvallisesti verkkopankkitunnisteilla.

Palovahinko

Ota yhteyttä Volvian korvauspalveluun 010 191 820. Helpoimmin täytät vahinkoilmoituksen Ifin Omilla sivuilla (vain henkilöasiakkaat), johon voit kirjautua turvallisesti verkkopankkitunnisteilla. 

Hinaus

Matkan keskeytyessä liikennevahingon tai teknisen vian johdosta ota yhteyttä 09 3747 7190. Päivystys on avoinna ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.

Ulkomailla SOS-International auttaa

SOS-International on pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden yhteinen hälytyskeskus. Saat sieltä apua, jos autosi vaurioituu ulkomailla. Puhelinnumero +358 10 515 8777. Saat hälytyskeskuksesta apua suomeksi ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.