Hämtar information

Kundförmåner

Volvia Försäkringar gör det lättare för dig att uträtta dina ärenden med Volvo-samarbetspartners och du får till godo många prisvärda förmåner.

volvia-asiakasedut-kundformaner

Vårt samarbete med If Skadeförsäkringsbolag ger dig dessutom möjlighet att ansluta dig till If Förmånsprogram.

Volvia Försäkring är en av de försäkringar som ger rätt till If Förmånsprogram. Förmånsprogrammet belönar dig med en klar prisförmån. Du kan få hela 15 % rabatt. Dessutom kan du för skadefria år samla pengar på If Självriskkonto. Med pengarna kan du minska självrisken om olyckan är framme.

Som kund hos Volvia Försäkring belönas du med en Mästareförarförmån. Förmånen försäkrar att de bästa förarna betalar lägre premier.

Läs mer om Ifs kundförmåner

Volvia förmåner

  • Din bonus kvarstår vid många skador som du inte själv kan inverka på.
  • Då bilen repareras kan du vara säker på att endast Volvo-originaldelar används.
  • Alla reparationer utförs vid en Volvo-märkesverkstad.
  • Du kan uträtta alla ärenden hos din Volvo-återförsäljare.
  • Volvo-återförsäljarna och -märkesverkstäderna fungerar som representanter för Volvia, vilket innebär smidigare betjäning.
  • Vindruteskydd ingår i Kollisionsskyddet (inga bonusförluster, 0 € självrisk vid reparation och 150 € självrisk vid utbyte av vindrutan).
  • Inlösningsskyddet garanterar att du får en rejäl ersättning, om fordonet inte kan repareras och går till inlösning. Foga Inlösningsskydd till din Volvia Försäkring.

Våra samarbetspartners Volvo Auto och Volvo-återförsäljarna

Vi har ett nära samarbete med Volvo Auto och Volvo-återförsäljarna. För våra kunder innebär det att man kan sköta alla försäkringsärenden hos Volvo-återförsäljaren. Ifall det sker en olycka kan våra kunder vända sig direkt till Volvos-märkesverkstad, som sedan uträttar ärendet med oss i stället för kunden.