Kumppanit

Volvia Vakuutuksen tiivis kumppaniverkosto tuo etuja Volvia Vakuutuksen asiakkaille. Merkkikohtaisena vakuuttajana haluamme vahvistaa kilpailukykyämme ja tarjota sekä kattavan turvan että hyvät edut vakuutusasiakkaillemme.

 

Yhteistyökumppanit Volvo Auto ja Volvo-jälleenmyyjäverkosto

 

Volvia Vakuutus toimii yhteistyössä Volvo Auton ja Volvo -jälleenmyyjien kanssa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että kaikki vakuutusasiat voi hoitaa myös Volvo-jälleenmyyjän kanssa. Myös vahinkojen sattuessa asiakkaamme voivat olla suoraan yhteydessä Volvo-merkkikorjaamoon, joka hoitaa asioinnin kanssamme asiakkaan puolesta.

Myös A-Katsastus ja K1-katsastajat ovat yhteistyökumppaneitamme. Vakuutuksen teko katsastusasemalla onnistuu, kun asiakkaalla on mukana Volvia Vakuutukselta saatu vakuutustarjous.

 

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

 

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n tytäryhtiön Volvian asiakkaat hyötyvät Ifin rahanarvoisista asiakaseduista ja palveluista. Näitä etuja ovat mm. Loistokuskietu, Järjestöalennukset ja If Etuohjelma.

Volvia Vakuutusasiakkaat voivat hoitaa vakuutusasioitaan verkossa Omilla sivuilla, jonka kautta esimerkiksi korvausasiat hoituvat helposti ja nopeasti. Volvia Vakuutuksen ja If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n yhteistyön myötä asiakkaat saavat kaikki Volvia Vakuutuksen ja Ifin vakuutusmaksut yhdellä laskulla – jopa kuudessa korottomassa erässä.​​

Asiakaspalvelu

Vakuutusasiat puh. (09) 5044 5290 (ma-pe klo 8.00–20.00)
Vahinkoasiat puh. 010 191 820 (ma-pe klo 8.00–18.00)

Vakuutuksenantaja: If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8.
If Skadeförsäkring AB (publ), 10680 Tukholma, Ruotsi, Org. nr. 516401-8102.