Hämtar information

Asiakasedut

Volvia Vakuutus helpottaa asiointiasi Volvo yhteistyökumppanien kanssa ja saat hyväksesi monia rahanarvoisia etuja. Merkkikohtaisena vakuuttajana haluamme vahvistaa kilpailukykyämme ja tarjota sekä kattavan turvan että hyvät edut vakuutusasiakkaillemme.

volvia-asiakasedut-kundformaner

Lisäksi yhteistyömme If Vahinkovakuutusyhtiön kanssa mahdollistaa sinulle pääsyn mukaan If Etuohjelmaan.

Volvia Vakuutus on yksi If Etuohjelmaan oikeuttavista vakuutuksista. Etuohjelma palkitsee sinua selvällä hintaedulla. Saat alennusta jopa 15 %. Lisäksi vahingottomista vuosista voit saada If Omavastuurahaa. Pienennät sillä omavastuuta vahingon sattuessa.

Volvia Vakuutuksen asiakkaana hyödyt myös Loistokuskiedusta. Se varmistaa, että huolelliset kuljettajat maksavat vakuutuksestaan vähemmän. Loistokuskiksi pääset 5 vuodessa tai jopa nopeammin. Saat edun käyttöösi heti kun liikennevakuutuksesi bonus on 80 %. Loistokuskiedun ansiosta liikenne- ja kaskovakuutuksen bonukset eivät laske yhdestä vahingosta.​​​

Lue lisää Ifin asiakaseduista

Volvia Vakuutuksen edut

  • Bonuksesi säilyvät monissa vahingoissa, joihin et voi itse vaikuttaa.
  • Kaikissa korjauksissa käytetään ainoastaan Volvo-alkuperäisosia.
  • Kaikki korjaukset tehdään Volvo-merkkikorjaamoissa.
  • Voit hoitaa kaikki asiat Volvo-jälleenmyyjäsi luona.
  • Volvo-jälleenmyyjät ja -merkkikorjaamot toimivat Volvian edustajina, mikä nopeuttaa palvelua.
  • Tuulilasiturva sisältyy Törmäysturvaan (ei bonusmenetystä, 0 € omavastuu paikkakorjauksissa ja 150 € omavastuu tuulilasin vaihdossa).
  • Lunastusturva takaa kunnon korvauksen, jos ajoneuvo joudutaan lunastamaan korjauskelvottomana. Liitä Lunastusturva Volvia Vakuutukseesi.

Volvia Vakuutus toimii yhteistyössä Volvo Auton ja Volvo -jälleenmyyjien kanssa

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että kaikki vakuutusasiat voi hoitaa myös Volvo-jälleenmyyjän kanssa. Myös vahinkojen sattuessa asiakkaamme voivat olla suoraan yhteydessä Volvo-merkkikorjaamoon, joka hoitaa asioinnin kanssamme asiakkaan puolesta.

Myös A-Katsastus ja K1-katsastajat ovat yhteistyökumppaneitamme. Vakuutuksen teko katsastusasemalla onnistuu, kun asiakkaalla on mukana Volvia Vakuutukselta saatu vakuutustarjous.